Esitelmäkutsu: Kaupunkitutkimuksen päivät 2024

Esitelmäkutsu avattu

Vuoden 2024 Kaupunkitutkimuksen päivien esitelmäkutsu on avattu! Ehdotuksia voi lähettää 18 eri työryhmään. Työryhmäkuvaukset löytyvät täältä: www.kaupunkitutkimuksenpaivat.net/tyoryhmat/

Kaupunkitutkimuksen päivien teema on Muuttuva kaupunki. Päivät järjestetään Helsingissä Tieteiden talolla 23.-24.5.2024. Päivät kokoavat yhteen laajasti kaupunkitutkimuksesta ja -suunnittelusta kiinnostuneita alan tutkijoita, ammattilaisia ja opiskelijoita.

Esitelmien abstraktit (noin 250 sanaa) pyydetään osoittamaan suoraan työryhmien puheenjohtajille perjantaihin 12.4.2024 mennessä. Työryhmien puheenjohtajien yhteystiedot löytyvät jokaisen työryhmän osalta täältä: www.kaupunkitutkimuksenpaivat.net/tyoryhmat/

Työryhmiin hyväksytään esityksiä esimerkiksi valmiista tai tekeillä olevista tutkimuksista, hankkeista ja opinnäytetöistä. Myös yleisemmät keskustelunavaukset ovat tervetulleita.

Ilmoittautuminen avataan huhtikuun aikana ja samalla julkistetaan osallistumismaksut.

***

Call for Papers now open

Call for Papers for Urban Studies Conference 2024 is now open! Proposals can be sent for 18 different sessions. Descriptions of sessions can be found here: www.kaupunkitutkimuksenpaivat.net/tyoryhmat/

The theme of the multidisciplinary Urban Studies Conference is Changing City. The two-day event will take place in Helsinki at Tieteiden talo building on 23rd–24th May 2024.

Abstract proposals (approximately 250 words) to the sessions should be sent directly to the session chairs by the 12th of April 2024. Contact details for session chairs for each individual session can be found here: www.kaupunkitutkimuksenpaivat.net/tyoryhmat/

The registration will open in April. The participation fees will be updated shortly.