04/2017: Ilmoittautuminen Kaupunkitutkimuksen päiville on avattu!

Elämme kaupunkien aikaa. Millaisia ovat olleet, ovat ja tulevat olemaan kaupunkeihin vaikuttavat voimat ja nämä kaupunkeja muokkaavat ilmiöt?

Kaupunkitutkimuksen päivät järjestetään viidennentoista kerran 27.-28.4.2017 Tieteiden talolla Helsingissä, teemalla ’Kaupunkien aika’.

Päivien työryhmä- ja esityshauissa saimme ennätysmäärän ehdotuksia – kiitos niistä! Laaja ja monipuolinen päivien ohjelma on nyt julkistettu, joten on aika ilmoittautua mukaan!

Osallistumismaksut:
30 euroa järjestävien seurojen jäsenet
45 euroa ei-jäsenet
10 euroa perustutkinto-opiskelijat
+ 5 euroa torstain 27.4. iltavastaanotto

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla osallistumismaksu Tutuseuran Holvi-nettikaupassa: https://holvi.com/shop/Tutuseura Muistathan mainita ne työryhmäsessiot, joihin haluat osallistua, jotta voimme arvioida osallistujamääriä – kiitos!

Ja huomaathan myös, että torstain iltavastaanotolle on erillinen ilmoittautuminen, mutta voit nettikaupassa kätevästi valita osallistumisen sekä päiville että vastaanotolle.

Huom! Ilmoittautuminen päättyy 24.4. mutta se saatetaan sulkea jo aiemmin jos paikat täyttyvät, joten älä jätä ilmoittautumista viime tippaan..!
Jos ilmoittautumisen kanssa on ongelmia, ole hyvä ja ota yhteyttä: tutuseura@gmail.com.

Nähdään Kaupunkitutkimuksen päivillä!

www.kaupunkitutkimuksenpaivat.net