Kaupunkitutkimuksen päivien ilmoittautuminen aukeaa torstaina 25.3. klo 12:00!

Kaupunkitutkimuksen päivät järjestetään tänä vuonna verkkopohjaisesti Zoomin kautta to-pe 22.-23.4. Ilmoittautuminen avautuu torstaina 25.3. klo 12:00 tapahtuman verkkosivuilla: http://www.kaupunkitutkimuksenpaivat.net/ilmoittautuminen-2020/

Varaathan paikkasi pian!

Päivien teemana on ”Ilmiöiden kaupunki”.  Mukana on 11 mielenkiintoista työryhmää kaupunkien tutkimuksen eri osa-alueilta, prof. Erwin van der Krabbenin keynote-luento, Ilmiöpohjainen kaupunkitutkimus -paneelikeskustelu sekä vuoden kaupunkikirjoituksen palkitseminen.

Tervetuloa mukaan vuoden 2021 Kaupunkitutkimuksen päiville!

Kaupunkitutkimuksen päivien järjestäjinä toimivat vuonna 2021 Rakennetun ympäristön tutkimuksen seura, Suomen kaupunkitutkimuksen seura ja Yhdyskuntasuunnittelun seura.